Lancering Changespirators 10 september 2017

Vernieuwend gaat verder onder de naam Changespirators. Om jullie kennis te laten maken met dit nieuwe concept is op 10 september de lancering. Net als bij Vernieuwend staat het persoonlijk proces van ont-dekken, ont-wikkelen en ont-moeten centraal. Een belangrijke toevoeging Changespirators is jouw proces DOEN!
 
Wat kun je die dag verwachten
Frans Bakker neemt jullie mee in zijn verhaal over de verandering van ‘Vernieuwend naar Changespirators’. Naast Frans zijn ook Lonnie en een 6-tal co-trainers aanwezig om jullie te ont-moeten, inspireren en mee te nemen in de mogelijkheden van Vernieuwend en Changespirators.
 
Er worden lezingen gegeven over het aanbod bij Changespirators. Ook zijn er informatie stands over de programma-mogelijkheden en projecten ‘Changespirators’. Er is volop ruimte om vragen te stellen en om je in te schrijven.

Neem iedereen mee die je kennis wil laten maken met het proces van Vernieuwend, de verdiepingen en uiteraard Changespirators.

De entree, koffie, thee en hapjes worden aangeboden door Changespirators. De dag is helemaal gratis (een vrijwillige bijdrage is welkom). Neem iedereen mee die je kennis wil laten maken met het nieuwe concept van Vernieuwend. Wij, Changespirators, heten jullie van harte welkom.

Datum:             Zondag 10 september 2017
Plaats:              Ede (exacte locatie krijg je als je je aanmeldt)
Tijd:                   13:00 uur tot ongeveer 18:00 uur
Kosten:             Gratis (een vrijwillige bijdrage is welkom)
Aanmelden:     Entreebewijs is hier te bestellen.
                               Vermeld in je mail je naam, telefoonnummer en naam/namen van je introducé's.

Via nieuwsbrieven en Facebook houden we jullie op de hoogte over de invulling van deze dag.