Verandering komt niet alleen door inzicht en intentie. Je verandert pas als je iets anders doet! Daarom gaan we beginnen met: Changespirators.
Een groepje gelijkgestemden die de basis achter de rug hebben gaan zich verder ont-wikkelen in hun ont-dekte kwaliteiten en dromen.

Dit doen ze door zich samen in te zetten voor een bepaald project dat voortkomt uit een “droom/ wens” van een van de deelnemers. In dit proces van ont-dekken en verdiepen leer je hoe je change kunnen inspireren bij anderen en jezelf. 

In september 2017 zullen onderstaande initiatieven van start gaan;

  •  Changespirators voor kleuters

Er is een aantal deelnemers die graag anders dan in het huidige onderwijssysteem, kinderopvang of onderwijs voor jonge kinderen willen realiseren. Deze groep zou zich kunnen focussen op het starten van een kleuteropvang op de Changespiratie manier. 

Ja, ik wil verder met mijn proces en samenwerken in een project

Changespiratirs in de praktijk is een traject van 9 maanden. Een mooie periode om het proces te verdiepen, te oefenen en met een projectgroepje van 6 à 10 mensen iets praktisch neer te zetten. Het traject begint met een startdag waarop we met de deelnemers van alle projecten samen starten. We zullen ongeveer elke 6 weken bijelkaar komen op een locatie. Daarbij zal ieder projectgroepje die dag begeleid worden door de assistenten en Frans en Lonnie. Na 3 en 6 maanden is er een weekendretraite met alle projectdeelnemers bijelkaar. Het traject zullen we op gepaste wijze afsluiten op de laatste dag.

Locaties

De cursus zal plaatsvinden te Ede. En in het traject zijn ook 2 retraiteweekenden opgenomen. De locatie voor beide retraites is congrescentrum De werelt te Lunteren. Een locatie centraal gelegen in het land, vrij parkeren en je zit gelijk in de bossen. 

Data en tijden

Changespirators, gaat in principe van start in September 2017 en zal op zaterdagen plaatsvinden. De definitieve data van de lesdagen zijn: 23 september, 7 oktober 2017, 11 november 2017, 20 januari 2018, 24 februari 2018 en 10 mei 2018 zijn de lesdagen Ede. De afsluitende dag vindt plaats op zaterdag 16 juni 2018. 
Naast deze lesdagen zul je ook met je projectgroep tussendoor nog bijelkaar komen of op een andere manier contact hebben.

De retraiteweekenden vinden op 16 en 17 december 2017 en 21 en 22 april 2018 in Lunteren.

Kosten

De lunch, koffie en thee zijn inbegrepen in de prijs. De 2 retraiteweekenden zijn ook inbegrepen en zijn inclusief 1 overnachting, op basis van een 2-persoonskamer, gebruik van linnengoed, handdoeken en alle maaltijden. Het traject van 7 lesdagen en 2 weekendretraites kost €1250 p.p.

Inschrijven

Inschrijven kan door hier te klikken. Je stuurt dan een mail naar info@vernieuwend.com met als onderwerp 'aanmelding Ja, ik wil verder met mijn proces en samenwerken in een project'.